Nieuws en actualiteit

 
27 maart 2014 Rinspeed

Autonoom rijden is een van de belangrijkere items in de auto industrie. Tijdens de Geneva International Motor Show ( 6 tot 16 maart 2014) heeft het Zwitserse bedrijf Rinspeed met haar XchangE laten zien wat de consequenties zijn wanneer de bestuurder het stuur niet langer zelf in handen heeft.

 

De PTC verwarming van Eberspächer Catem verzorgt het warmtecomfort in de e-limousine, inclusief voorverwarming en aansturing middels de Smartphone.

De effectieve en compacte PTC verwarming van Eberspächer Catem weegt ca. 2 kilogram, produceert een warmte uitstroom tot 7kW en kan eenvoudig in het verwarmingscircuit geïntegreerd worden. De PTC verwarming is de eerste elektrische verwarming waarbij de functionaliteiten voorverwarming en bijverwarming zijn gecombineerd in één unit.
 
De verwarming kan middels de Easystart Call met de telefoon aangestuurd worden. De Easystart Call App is inbegrepen en kan gebruikt worden op iOS en Android toestellen.
 
Meer info over de Rinspeed XChangE.

 
 
 
 
29 januari 2014 De Watersporter lees verder
 
1 september 2014 Easystart Call lees verder