Nieuws en actualiteit

 
23 oktober 2015 NIDV & METS 2015

Eberca - Klimaatsystemen voor alles wat rijdt of vaart. Wij zullen deelnemen aan de NIDV en de METS en zullen u tijdens deze beurzen graag weer vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Op de METS zullen wij aanwezig zijn met onze eigen lijn maritieme airconditioning systemen (Clion-Marine). U kunt alle informatie over deze systemen vinden op www.clion-marine.com, maar wij ontvangen u natuurlijk ook graag van 17-19 november op stand 1.417 in de Amsterdam RAI.

Ook zullen wij aanwezig zijn op het NIDV symposium, waar wij onze verwarmingsystemen tentoonstellen en waar wij u alles kunnen vertellen over onder andere onze maatwerk oplossingen voor speciale en militaire voertuigen. Wij zien u graag op donderdag 19 november in Ahoy Rotterdam.