Eberca werkplaatsen

Inbouw- en servicestations voor mobiele klimaat- en energiesystemen

Eberca beschikt over een drietal werkplaatsen voor verkoop, onderhoud, reparatie en installatie van bijvoorbeeld standverwarmingen, klimaatsystemen, startmotoren en dynamo’s. Met een servicepunt in het Noorden van het land (TCN) en in Midden- en Zuid-Nederland (Eberca /TCC Numansdorp) bieden wij landelijke dekking. TCN beschikt over een eigen aanlegsteiger, voor een optimale bereikbaarheid over het water. Daarnaast hebben wij een vestiging in België waardoor wij ook de Belgische markt optimaal kunnen bedienen.

TCN SneekTCC NumansdorpEberca bvba Haasrode

Merkonafhankelijke service

Bij Eberca kunt u terecht voor al uw mobiele klimaatvraagstukken, ongeacht het merk. Naast onze vaste merken, waaronder Eberspächer en Clion-Marine, fungeren onze werkplaatsen ook als service- en inbouwstation voor andere merken. Als klimaatspecialist kennen wij de markt als geen ander.

 

Nieuws en actualiteiten

 
28 juni 2018 Nieuw blogbericht

Zomerse temperaturen beïnvloeden de concentratie van beroepschauffeurs. Ontdek hoe en waarom een standairco de oplossing is in ons nieuwe blogbericht.

Lees verder
 
19 juni 2018 Cooltronic standairco

Een Eberspächer Cooltronic is niet alleen erg aangenaam voor de chauffeur maar bespaart ook nog geld en reduceert de CO² uitstoot. 

Lees verder
 
31 mei 2018 Nieuw blogbericht

We hebben een nieuw blogbericht geplaatst  met daarin alle mogelijke manieren om warm te blijven aan boord.  6 manieren om warm te blijven aan boord

Lees verder
 
19 april 2018 Eberspächer airconditioning

Met dit zomerse weer lopen de temperaturen in voertuigen flink op en is het al snel te warm, zeker als het voertuig stil staat.

Lees verder
 
6 april 2018 Fresh Air units

 Clion-Marine levert nu ook complete "Fresh Air" systemen.

Lees verder