Eberca werkplaatsen

Inbouw- en servicestations voor mobiele klimaat- en energiesystemen

Eberca beschikt over een drietal werkplaatsen voor verkoop, onderhoud, reparatie en installatie van bijvoorbeeld standverwarmingen, klimaatsystemen, startmotoren en dynamo’s. Met een servicepunt in het Noorden van het land (TCN) en in Midden- en Zuid-Nederland (Eberca /TCC Numansdorp) bieden wij landelijke dekking. TCN beschikt over een eigen aanlegsteiger, voor een optimale bereikbaarheid over het water. Daarnaast hebben wij een vestiging in België waardoor wij ook de Belgische markt optimaal kunnen bedienen.

TCN SneekTCC NumansdorpEberca bvba Haasrode

Merkonafhankelijke service

Bij Eberca kunt u terecht voor al uw mobiele klimaatvraagstukken, ongeacht het merk. Naast onze vaste merken, waaronder Eberspächer en Clion-Marine, fungeren onze werkplaatsen ook als service- en inbouwstation voor andere merken. Als klimaatspecialist kennen wij de markt als geen ander.

 

Nieuws en actualiteiten

 
9 oktober 2018 Mets Trade Show

Van 13-15 november zullen wij weer deelnemen aan de METS! Wij zijn net als voorgaande jaren te vinden op stand 01.419. Graag tot dan!

Lees verder
 
10 september 2018 Hamburg by boat

Wilt U een keer Hamburg bezoeken en deze schitterende stad bekijken vanaf het water? U kunt dit doen al genietend van een perfect klimaat aan boord. Onze Clion-Marine AH-W wand modellen worden gebruikt in verschillende rondvaartboten en zorgen voor een (koele of warme) luchtstroom langs de passagiers (zelfs wanneer het dak open is). Het systeem zorgt er ook voor dat het glazen dak niet condenseert tijdens regenachtige en koude dagen waardoor de passagiers een optimaal uitzicht hebben.  Wilt u meer weten over dit project of onze systemen? Neem dan even contact met ons op! U kunt ons ook bezoeken tijdens de METS in Amsterdam.  [[FOTOALBUM="13",AANTAL="allemaal",PRESENTATIE="lightbox"]]  

Lees verder
 
28 juni 2018 Nieuw blogbericht

Zomerse temperaturen beïnvloeden de concentratie van beroepschauffeurs. Ontdek hoe en waarom een standairco de oplossing is in ons nieuwe blogbericht.

Lees verder
 
19 juni 2018 Cooltronic standairco

Een Eberspächer Cooltronic is niet alleen erg aangenaam voor de chauffeur maar bespaart ook nog geld en reduceert de CO² uitstoot. 

Lees verder
 
31 mei 2018 Nieuw blogbericht

We hebben een nieuw blogbericht geplaatst  met daarin alle mogelijke manieren om warm te blijven aan boord.  6 manieren om warm te blijven aan boord

Lees verder