Eberca werkplaatsen

Inbouw- en servicestations voor mobiele klimaat- en energiesystemen

Eberca beschikt over een drietal werkplaatsen voor verkoop, onderhoud, reparatie en installatie van bijvoorbeeld standverwarmingen, klimaatsystemen, startmotoren en dynamo’s. Met een servicepunt in het Noorden van het land (TCN) en in Midden- en Zuid-Nederland (Eberca /TCC Numansdorp) bieden wij landelijke dekking. TCN beschikt over een eigen aanlegsteiger, voor een optimale bereikbaarheid over het water. Daarnaast hebben wij een vestiging in België waardoor wij ook de Belgische markt optimaal kunnen bedienen.

TCN SneekTCC NumansdorpEberca bvba Haasrode

Merkonafhankelijke service

Bij Eberca kunt u terecht voor al uw mobiele klimaatvraagstukken, ongeacht het merk. Naast onze vaste merken, waaronder Eberspächer en Clion-Marine, fungeren onze werkplaatsen ook als service- en inbouwstation voor andere merken. Als klimaatspecialist kennen wij de markt als geen ander.

 

Nieuws en actualiteiten

 
24 februari 2021 Vacature: Commercieel Technisch Medewerker

Techno Center Noord BV zoekt een Commercieel Technisch Medewerker. Techno Center Noord is in Sneek en omgeving een vertrouwde partner voor klimaat- en energiesystemen. Onze systemen zijn toepasbaar in alles wat rijdt en vaart. Men kan bij ons terecht voor aanschaf, installatie, onderhoud, reparatie en maatwerk engineering. Zo werken wij met de producten van Eberspächer en Clion-Marine, maar ook producten als Kabola en Victron komen tijdens de werkzaamheden voorbij. 

Lees verder
 
23 september 2020 Geweldig nieuws uit Cannes!

Waterdream California 52 wint World Yacht Trophies Laatste lancering wint grote prijs! Hoewel de late afzegging van de show een teleurstelling was, hebben veel meer mensen op en rond het water van Amsterdam deze baanbrekende weekender, die op maat gemaakt is voor het Nederlandse bedrijf Waterdream van Prins Bernhard van Oranje-Nassau, kunnen bewonderen. We kijken er nu naar uit om deze succesvolle samenwerking in de toekomst voort te zetten en feliciteren het ontwerpteam van Vripack met het tekenen van zo'n superstijlvol motorjacht.

Lees verder
 
10 augustus 2020 Hittegolf! Waar zoekt u verkoeling?

We hebben officieel een hittegolf te pakken! We mogen hier namelijk van spreken als het kwik vijf dagen boven de 25 graden is waarvan minimaal drie dagen tropisch (boven de 30 graden). Kortom, warme dagen en nachten.

Lees verder
 
3 augustus 2020 Opleiding gericht op scheeps- en jachbouw!

Wat een mooie ontwikkelingen! ROC Friese Poort start in Emmeloord met een technische opleiding gericht op de scheeps- en jachtbouw.

Lees verder
 
29 juli 2020 Toch nog een festival dit seizoen?

Het lijkt er wel op! En waarschijnlijk zijn het de boten die uitkomst bieden. Er is door corona dan wel geen sprake van een festivalseizoen, maar het vaarseizoen is in volle gang. Sterker nog, het is nog nooit zo druk geweest op het water en de boten zijn bij veel aanbieders niet meer aan te slepen. Dit lijkt ook de oplossing om toch een festival te organiseren.

Lees verder