Eberca werkplaatsen

Inbouw- en servicestations voor mobiele klimaat- en energiesystemen

Eberca beschikt over een drietal werkplaatsen voor verkoop, onderhoud, reparatie en installatie van bijvoorbeeld standverwarmingen, klimaatsystemen, startmotoren en dynamo’s. Met een servicepunt in het Noorden van het land (TCN) en in Midden- en Zuid-Nederland (Eberca /TCC Numansdorp) bieden wij landelijke dekking. TCN beschikt over een eigen aanlegsteiger, voor een optimale bereikbaarheid over het water. Daarnaast hebben wij een vestiging in België waardoor wij ook de Belgische markt optimaal kunnen bedienen.

TCN SneekTCC NumansdorpEberca bvba Haasrode

Merkonafhankelijke service

Bij Eberca kunt u terecht voor al uw mobiele klimaatvraagstukken, ongeacht het merk. Naast onze vaste merken, waaronder Eberspächer en Clion-Marine, fungeren onze werkplaatsen ook als service- en inbouwstation voor andere merken. Als klimaatspecialist kennen wij de markt als geen ander.

 

Nieuws en actualiteiten

 
16 februari 2023 Eberca Groep en MG Energy systems

Met trots en enthousiasme willen wij u hierbij mededelen dat Eberca Groep per 1 maart 2023 officieel dealer is van MG Energy Systems. Wij zullen vanuit onze dealers Techno Center Noord (TCN), Techno Comfort Cromstrijen (TCC) en Eberca België zorgdragen voor de verkoop, service en support in heel Nederland en België.

Lees verder
 
20 juli 2021 Techno Center Noord 12,5 jaar in Sneek!

Donderdag 8 juli vierde Techno Center Noord BV het 12,5 jarig bestaan in Sneek. In 2008 werd dit bedrijf opgericht aan de Bellstraat 4. Met deze fantastische mijlpaal is eveneens onze Roelof 12,5 jaar in dienst!

Lees verder
 
23 september 2020 Geweldig nieuws uit Cannes!

Waterdream California 52 wint World Yacht Trophies Laatste lancering wint grote prijs! Hoewel de late afzegging van de show een teleurstelling was, hebben veel meer mensen op en rond het water van Amsterdam deze baanbrekende weekender, die op maat gemaakt is voor het Nederlandse bedrijf Waterdream van Prins Bernhard van Oranje-Nassau, kunnen bewonderen. We kijken er nu naar uit om deze succesvolle samenwerking in de toekomst voort te zetten en feliciteren het ontwerpteam van Vripack met het tekenen van zo'n superstijlvol motorjacht.

Lees verder
 
10 augustus 2020 Hittegolf! Waar zoekt u verkoeling?

We hebben officieel een hittegolf te pakken! We mogen hier namelijk van spreken als het kwik vijf dagen boven de 25 graden is waarvan minimaal drie dagen tropisch (boven de 30 graden). Kortom, warme dagen en nachten.

Lees verder
 
3 augustus 2020 Opleiding gericht op scheeps- en jachbouw!

Wat een mooie ontwikkelingen! ROC Friese Poort start in Emmeloord met een technische opleiding gericht op de scheeps- en jachtbouw.

Lees verder