Onze merken

Eberca is importeur en handel- en servicepunt voor de volgende merken:

 

Eberspächer

Standverwarming

Clion-Marine

Marine airconditioning

Eberspächer Airco

Voertuig airconditioning

 
 
Eberspächer
 

Eberspächer: stand- en scheepsverwarmingen

Eberca is voor de Belenux exclusief importeur van Eberspächer stand- en scheepsverwarmingen. Hét merk voor geavanceerde klimaatmanagementsystemen. We leveren Eberspächer verwarmingen voor personenwagens, campers, bussen, laadruimten, landbouwvoertuigen en schepen. Eberca is gespecialiseerd in levering en montage van Eberspächer verwarmingssystemen. Desgewenst verzorgen wij ook de integratie met uw huidige klimaatsysteem of ontwikkelen wij een compleet nieuw klimaatsysteem.

Ga naar eberspaecher-benelux.nl
 
Clion-Marine
 

Clion Marine: aircosystemen voor boten en jachten

Speciaal voor boten en jachten heeft Eberca een nieuwe generatie duurzame aircosystemen ontwikkeld onder de naam Clion Marine. Energiezuiniger én comfortabeler; dat zijn de uitgangspunten van de Clion Marine scheepsairconditioning. De aircosystemen kenmerken zich door een extreem laag stroomverbruik zonder in te leveren op comfort. Eberca biedt onder meer levering, capaciteitscalculaties en inbedrijfstelling van de Clion Marine aircosystemen.

Ga naar clion-marine.com
 
Eberspächer Airco
 

Eberspächer Airco: airconditioning voor voertuigen

Eberspächer Sütrak is dé marktleider op het gebied van klimaatoplossingen voor (mini) bussen en touringcars. Eberca levert (reparatie)onderdelen aan bijvoorbeeld busreparatiebedrijven, truckdealers en touringcarbedrijven, maar ook voor complete aircosystemen kunt u bij ons terecht. De Sütrak aircosystemen zijn tevens geschikt voor andere mobiele toepassingen. Ontdek zelf de voordelen van Eberspächer Sütrak en bezorg uw passagiers maximaal comfort onderweg.

Ga naar eberspacher-airco.nl