Onze merken

Eberca is importeur en handel- en servicepunt voor de volgende merken:

 

Eberspächer

Standverwarming

Clion-Marine

Marine airconditioning

Eberca Airco

Voertuig airconditioning

 
 
Eberspächer
 

Eberspächer: stand- en scheepsverwarmingen

Eberca is voor de Benelux exclusief importeur van Eberspächer stand- en scheepsverwarmingen. Hét merk voor geavanceerde klimaatmanagementsystemen. We leveren Eberspächer verwarmingen voor personenwagens, campers, bussen, laadruimten, landbouwvoertuigen en schepen. Eberca is gespecialiseerd in levering en montage van Eberspächer verwarmingssystemen. Desgewenst verzorgen wij ook de integratie met uw huidige klimaatsysteem of ontwikkelen wij een compleet nieuw klimaatsysteem.

Ga naar eberspaecher-benelux.nl
 
Clion-Marine
 

Clion Marine: aircosystemen voor boten en jachten

Speciaal voor boten en jachten heeft Eberca een nieuwe generatie duurzame aircosystemen ontwikkeld onder de naam Clion Marine. Energiezuiniger én comfortabeler; dat zijn de uitgangspunten van de Clion Marine scheepsairconditioning. De aircosystemen kenmerken zich door een extreem laag stroomverbruik zonder in te leveren op comfort. Eberca biedt onder meer levering, capaciteitscalculaties en inbedrijfstelling van de Clion Marine aircosystemen.

Ga naar clion-marine.com
 
Eberca Airco
 

Eberca Airco: airconditioning en koeloplossingen voor voertuigen

Eberca levert airconditioningsystemen, onderdelen en engineering voor voertuigen. Van minibussen tot touringcars. En van bestelwagens tot trucks. Van standaardoplossingen tot maatwerk. Stabiele en duurzame klimaatsystemen voor elke vraag en elke supply chain.

Ga naar eberca-airco.nl