Eberca: Klimaatspecialist voor alles wat rijdt en vaart

Geavanceerde verwarming- en airconditioningsystemen

Eberca levert diverse verwarming-, airconditioning- en energiesystemen voor onder meer personenauto’s, laadruimten, bedrijfsvoertuigen, campers en de (plezier) vaart. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van losse onderdelen en complete klimaatsystemen. Daarnaast beschikken wij over de juiste kennis en expertise voor reparatie, onderhoud en engineering van complete klimaatsystemen.

Eigen werkplaatsen: altijd een servicepunt in de buurt

Eberca beschikt over een drietal eigen werkplaatsen. Hier kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor elk mobiel klimaat- en energievraagstuk, ongeacht het merk dat u voert. Daarnaast profiteert u met Eberca van een uitgebreid dealernetwerk, waardoor er altijd een servicepunt bij u in de buurt is.

Eberca als vertegenwoordiger van uw merk

Op zoek naar een distributeur van uw merk? Eberca is de vertrouwde vertegenwoordiger van uw bedrijf of merk in de Benelux. Wij dragen bij aan uw groeiambities via verschillende distributiekanalen. U bent verzekerd van de juiste aandacht voor uw merk, dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in combinatie met een proactieve marktbenadering en innovatiedrang.

Geavanceerde werkplaatsen 

Op zoek naar een nieuw klimaatsysteem? Vervanging of reparatie van uw huidige verwarming- of aircosysteem? Eberca beschikt over een drietal eigen werkplaatsen: TCN Sneek, TCC Numansdorp en Eberca BVBA. Hier kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor elk mobiel klimaat- en energievraagstuk. 

Meer weten over de klimaatoplossingen van Eberca voor uw voer- of vaartuig? Of bent u op zoek naar een professionele distributeur van uw merk? Maak een afspraak.

 

Nieuws en actualiteiten

 
2 februari 2022 Vacature Eberca Belgiƫ!

 Vacature: Technisch/Commercieel Medewerker Binnendienst 38 uur p/w, fulltime Onze organisatie Eberca BV is een dynamisch, familiaal bedrijf actief in de Automotive en Maritieme sector. We leveren en monteren diverse verwarmings-, airconditionings- en stroomvoorzieningssystemen voor onder meer personenauto’s, laadruimten, bedrijfsvoertuigen, motorhomes en de (plezier-)vaart. U kan bij ons terecht voor het uitgebreide assortiment onderdelen, voor reparatie, onderhoud en engineering van complete, geïntegreerde klimaatsystemen. Eberca BV is een Benelux georiënteerde groep met export relaties, waarvoor we in onze Belgische vestiging te Leuven opzoek zijn naar een nieuwe collega. Om onze stabiele groei en hoogwaardige service naar onze klanten te blijven garanderen, zijn we op zoek naar een gedreven en klantvriendelijke nieuwe collega. Als technisch commercieel medewerker wordt je de spil van onze binnendienst. Zo ben je niet alleen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in ons kantoor te Leuven. Je staat ook nog eens nauw in contact met onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de goede werking in ons magazijn, een administratief takenpakket en ondersteun je onze accountmanagers. Door het uitgebreide takenpakket is dit een zeer gevarieerde en uitdagende functie. Jouw functie Klantcontact zowel telefonisch, via mails als in de winkel Verwerken van verkooporders van A tot Z Ondersteunen van de directie en accountmanagers Logistieke en magazijnwerkzaamheden Algemeen administratief takenpakket, zoals o.a. mails beheren, betalingen opvolgen, klachten behandelen   Jouw kwaliteiten Je bent leergierig, praktisch en commercieel ingesteld Je hebt een proactieve en doortastende houding Je hebt werk- en denkvermogen op Bachelor niveau Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, hebt een goede beheersing van het Frans en Engels, kennis van Duits is een pluspunt Je bent klantvriendelijk Je hebt ervaring met ERP programma’s  (Unit4 Wholesale is een pre) Je hebt de vaardigheid snel te kunnen schakelen tussen diverse taken/ werkzaamheden Je hebt cijfermatig en commercieel inzicht Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je hebt interesse in de automotive en maritieme sector   Ons aanbod Een leuke, uitdagende fulltime job Tegenover jouw fantastische inzet staat een mooi verloningspakket en een contract voor onbepaalde duur na een geslaagde inwerkperiode Je komt terecht in een interessante en afwisselende werkomgeving met een zeer brede klantenkring in de Automotive en Maritieme sector Je krijgt een warme werkplek bij een oersterk familiebedrijf met een goede teamsfeer Een zeer gevarieerd takenpakket met doorgroeimogelijkheden We bieden je interne en indien wenselijk externe opleidingsmogelijkheden   Solliciteer Interesse in deze functie? Stuur dan uw CV en motivatie naar KarinvanAlphen@eberca.nl.

Lees verder
 
3 augustus 2021 Vacature: Financieel Administratief medewerker (24-28 uur)

  De organisatie Eberca BV is fabrikant en (wereldwijd) leverancier van de Clion-Marine scheepsairconditioning systemen. Daarnaast is Eberca BV ook sinds haar oprichting in 1994 importeur voor de Benelux van Eberspächer, 's-werelds grootste fabrikant van motor onafhankelijke verwarmingen voor vaar- en voertuigen.

Lees verder
 
20 juli 2021 Techno Center Noord 12,5 jaar in Sneek!

Donderdag 8 juli vierde Techno Center Noord BV het 12,5 jarig bestaan in Sneek. In 2008 werd dit bedrijf opgericht aan de Bellstraat 4. Met deze fantastische mijlpaal is eveneens onze Roelof 12,5 jaar in dienst!

Lees verder
 
23 september 2020 Geweldig nieuws uit Cannes!

Waterdream California 52 wint World Yacht Trophies Laatste lancering wint grote prijs! Hoewel de late afzegging van de show een teleurstelling was, hebben veel meer mensen op en rond het water van Amsterdam deze baanbrekende weekender, die op maat gemaakt is voor het Nederlandse bedrijf Waterdream van Prins Bernhard van Oranje-Nassau, kunnen bewonderen. We kijken er nu naar uit om deze succesvolle samenwerking in de toekomst voort te zetten en feliciteren het ontwerpteam van Vripack met het tekenen van zo'n superstijlvol motorjacht.

Lees verder
 
10 augustus 2020 Hittegolf! Waar zoekt u verkoeling?

We hebben officieel een hittegolf te pakken! We mogen hier namelijk van spreken als het kwik vijf dagen boven de 25 graden is waarvan minimaal drie dagen tropisch (boven de 30 graden). Kortom, warme dagen en nachten.

Lees verder