Eberca: Klimaatspecialist voor alles wat rijdt en vaart

Geavanceerde verwarming- en airconditioningsystemen

Eberca levert diverse verwarming-, airconditioning- en energiesystemen voor onder meer personenauto’s, laadruimten, bedrijfsvoertuigen, campers en de (plezier) vaart. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van losse onderdelen en complete klimaatsystemen. Daarnaast beschikken wij over de juiste kennis en expertise voor reparatie, onderhoud en engineering van complete klimaatsystemen.

Eigen werkplaatsen: altijd een servicepunt in de buurt

Eberca beschikt over een drietal eigen werkplaatsen. Hier kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor elk mobiel klimaat- en energievraagstuk, ongeacht het merk dat u voert. Daarnaast profiteert u met Eberca van een uitgebreid dealernetwerk, waardoor er altijd een servicepunt bij u in de buurt is.

Eberca als vertegenwoordiger van uw merk

Op zoek naar een distributeur van uw merk? Eberca is de vertrouwde vertegenwoordiger van uw bedrijf of merk in de Benelux. Wij dragen bij aan uw groeiambities via verschillende distributiekanalen. U bent verzekerd van de juiste aandacht voor uw merk, dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in combinatie met een proactieve marktbenadering en innovatiedrang.

Geavanceerde werkplaatsen 

Op zoek naar een nieuw klimaatsysteem? Vervanging of reparatie van uw huidige verwarming- of aircosysteem? Eberca beschikt over een drietal eigen werkplaatsen: TCN Sneek, TCC Numansdorp en Eberca BVBA. Hier kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor elk mobiel klimaat- en energievraagstuk. 

Meer weten over de klimaatoplossingen van Eberca voor uw voer- of vaartuig? Of bent u op zoek naar een professionele distributeur van uw merk? Maak een afspraak.

 

Nieuws en actualiteiten

 
10 september 2018 Hamburg by boat

Wilt U een keer Hamburg bezoeken en deze schitterende stad bekijken vanaf het water? U kunt dit doen al genietend van een perfect klimaat aan boord. Onze Clion-Marine AH-W wand modellen worden gebruikt in verschillende rondvaartboten en zorgen voor een (koele of warme) luchtstroom langs de passagiers (zelfs wanneer het dak open is). Het systeem zorgt er ook voor dat het glazen dak niet condenseert tijdens regenachtige en koude dagen waardoor de passagiers een optimaal uitzicht hebben.  Wilt u meer weten over dit project of onze systemen? Neem dan even contact met ons op! U kunt ons ook bezoeken tijdens de METS in Amsterdam.  [[FOTOALBUM="13",AANTAL="allemaal",PRESENTATIE="lightbox"]]  

Lees verder
 
28 juni 2018 Nieuw blogbericht

Zomerse temperaturen beïnvloeden de concentratie van beroepschauffeurs. Ontdek hoe en waarom een standairco de oplossing is in ons nieuwe blogbericht.

Lees verder
 
19 juni 2018 Cooltronic standairco

Een Eberspächer Cooltronic is niet alleen erg aangenaam voor de chauffeur maar bespaart ook nog geld en reduceert de CO² uitstoot. 

Lees verder
 
31 mei 2018 Nieuw blogbericht

We hebben een nieuw blogbericht geplaatst  met daarin alle mogelijke manieren om warm te blijven aan boord.  6 manieren om warm te blijven aan boord

Lees verder
 
19 april 2018 Eberspächer airconditioning

Met dit zomerse weer lopen de temperaturen in voertuigen flink op en is het al snel te warm, zeker als het voertuig stil staat.

Lees verder