Eberca: Klimaatspecialist voor alles wat rijdt en vaart

Geavanceerde verwarming- en airconditioningsystemen

Eberca levert diverse verwarming-, airconditioning- en energiesystemen voor onder meer personenauto’s, laadruimten, bedrijfsvoertuigen, campers en de (plezier) vaart. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van losse onderdelen en complete klimaatsystemen. Daarnaast beschikken wij over de juiste kennis en expertise voor reparatie, onderhoud en engineering van complete klimaatsystemen.

Eigen werkplaatsen: altijd een servicepunt in de buurt

Eberca beschikt over een drietal eigen werkplaatsen. Hier kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor elk mobiel klimaat- en energievraagstuk, ongeacht het merk dat u voert. Daarnaast profiteert u met Eberca van een uitgebreid dealernetwerk, waardoor er altijd een servicepunt bij u in de buurt is.

Eberca als vertegenwoordiger van uw merk

Op zoek naar een distributeur van uw merk? Eberca is de vertrouwde vertegenwoordiger van uw bedrijf of merk in de Benelux. Wij dragen bij aan uw groeiambities via verschillende distributiekanalen. U bent verzekerd van de juiste aandacht voor uw merk, dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in combinatie met een proactieve marktbenadering en innovatiedrang.

Geavanceerde werkplaatsen 

Op zoek naar een nieuw klimaatsysteem? Vervanging of reparatie van uw huidige verwarming- of aircosysteem? Eberca beschikt over een drietal eigen werkplaatsen: TCN Sneek, TCC Numansdorp en Eberca BVBA. Hier kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor elk mobiel klimaat- en energievraagstuk. 

Meer weten over de klimaatoplossingen van Eberca voor uw voer- of vaartuig? Of bent u op zoek naar een professionele distributeur van uw merk? Maak een afspraak.

 

Nieuws en actualiteiten

 
16 februari 2023 Eberca Groep en MG Energy systems

Met trots en enthousiasme willen wij u hierbij mededelen dat Eberca Groep per 1 maart 2023 officieel dealer is van MG Energy Systems. Wij zullen vanuit onze dealers Techno Center Noord (TCN), Techno Comfort Cromstrijen (TCC) en Eberca België zorgdragen voor de verkoop, service en support in heel Nederland en België.

Lees verder
 
20 juli 2021 Techno Center Noord 12,5 jaar in Sneek!

Donderdag 8 juli vierde Techno Center Noord BV het 12,5 jarig bestaan in Sneek. In 2008 werd dit bedrijf opgericht aan de Bellstraat 4. Met deze fantastische mijlpaal is eveneens onze Roelof 12,5 jaar in dienst!

Lees verder
 
23 september 2020 Geweldig nieuws uit Cannes!

Waterdream California 52 wint World Yacht Trophies Laatste lancering wint grote prijs! Hoewel de late afzegging van de show een teleurstelling was, hebben veel meer mensen op en rond het water van Amsterdam deze baanbrekende weekender, die op maat gemaakt is voor het Nederlandse bedrijf Waterdream van Prins Bernhard van Oranje-Nassau, kunnen bewonderen. We kijken er nu naar uit om deze succesvolle samenwerking in de toekomst voort te zetten en feliciteren het ontwerpteam van Vripack met het tekenen van zo'n superstijlvol motorjacht.

Lees verder
 
10 augustus 2020 Hittegolf! Waar zoekt u verkoeling?

We hebben officieel een hittegolf te pakken! We mogen hier namelijk van spreken als het kwik vijf dagen boven de 25 graden is waarvan minimaal drie dagen tropisch (boven de 30 graden). Kortom, warme dagen en nachten.

Lees verder
 
3 augustus 2020 Opleiding gericht op scheeps- en jachbouw!

Wat een mooie ontwikkelingen! ROC Friese Poort start in Emmeloord met een technische opleiding gericht op de scheeps- en jachtbouw.

Lees verder