1
.
2
.
3
.
 

Klimaatsystemen voor voer- & vaartuigen

Eberca is al meer dan 25 jaar specialist in mobiele klimaatoplossingen. Ons doel: maximaal comfort onderweg, gedurende elk jaargetijde. Wij leveren klimaatsystemen, waaronder verwarming- en airconditioningsystemen, van verschillende gerenommeerde merken. Van levering van een uitgebreid assortiment standaard (losse) onderdelen tot reparatie en engineering van complete, geïntegreerde klimaatsystemen. Ook wanneer u op zoek bent naar een professionele distributeur van uw merk bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe kunnen wij u helpen?

Lees verder
 
 

Onze merken

 
Ebersp├Ącher

Ebersp├Ącher

Standverwarming

Clion-Marine

Clion-Marine

Marine airconditioning

Eberca Airco

Eberca Airco

Voertuig airconditioning

 

Nieuws en actualiteiten

 
20 juli 2021 Techno Center Noord 12,5 jaar in Sneek!

Donderdag 8 juli vierde Techno Center Noord BV het 12,5 jarig bestaan in Sneek. In 2008 werd dit bedrijf als onderdeel van de Eberca Groep opgericht aan de Bellstraat 4. Met deze fantastische mijlpaal is eveneens onze Roelof 12,5 jaar in dienst! Techno Center Noord richt zich als groothandel en technische werkplaats op het leveren , repareren en reviseren van stand- en bijverwarmingssystemen , mobiele energiesystemen , startmotoren en dynamo’s . Waar veel grotere bedrijven stopten met hun technische werkplaats zet TCN afgelopen jaren juist in op reparatie, revisie en technische ondersteuning. TCN vertegenwoordigd  voor het Noorden een aantal gerenommeerde merken waaronder Eberspächer, Clion Marine, Kabola, Victron energy.  Onlangs is het pakket startmotoren en dynamo’s nog fors uitgebreid en is geïnvesteerd in een  extra geavanceerde testbank voor het testen van de modernste startmotoren en dynamo’s . COLLEGA GEZOCHT  Door groeiende activiteiten en werkzaamheden wordt gezocht naar een nieuwe collega die het team komt versterken , meer informatie omtrent de vacature kun je vinden op de website   https://www.technocenternoord.nl/zakelijk/vacatures/

Lees verder
 
24 februari 2021 Vacature: Commercieel Technisch Medewerker

Techno Center Noord BV zoekt een Commercieel Technisch Medewerker. Techno Center Noord is in Sneek en omgeving een vertrouwde partner voor klimaat- en energiesystemen. Onze systemen zijn toepasbaar in alles wat rijdt en vaart. Men kan bij ons terecht voor aanschaf, installatie, onderhoud, reparatie en maatwerk engineering. Zo werken wij met de producten van Eberspächer en Clion-Marine, maar ook producten als Kabola en Victron komen tijdens de werkzaamheden voorbij. 

Lees verder
 
23 september 2020 Geweldig nieuws uit Cannes!

Waterdream California 52 wint World Yacht Trophies Laatste lancering wint grote prijs! Hoewel de late afzegging van de show een teleurstelling was, hebben veel meer mensen op en rond het water van Amsterdam deze baanbrekende weekender, die op maat gemaakt is voor het Nederlandse bedrijf Waterdream van Prins Bernhard van Oranje-Nassau, kunnen bewonderen. We kijken er nu naar uit om deze succesvolle samenwerking in de toekomst voort te zetten en feliciteren het ontwerpteam van Vripack met het tekenen van zo'n superstijlvol motorjacht.

Lees verder
 
10 augustus 2020 Hittegolf! Waar zoekt u verkoeling?

We hebben officieel een hittegolf te pakken! We mogen hier namelijk van spreken als het kwik vijf dagen boven de 25 graden is waarvan minimaal drie dagen tropisch (boven de 30 graden). Kortom, warme dagen en nachten.

Lees verder
 
3 augustus 2020 Opleiding gericht op scheeps- en jachbouw!

Wat een mooie ontwikkelingen! ROC Friese Poort start in Emmeloord met een technische opleiding gericht op de scheeps- en jachtbouw.

Lees verder