1
.
2
.
3
.
 

Klimaatsystemen voor voer- & vaartuigen

Eberca is al meer dan twintig jaar specialist in mobiele klimaatoplossingen. Ons doel: maximaal comfort onderweg, gedurende elk jaargetijde. Wij leveren klimaatsystemen, waaronder verwarming- en airconditioningsystemen, van verschillende gerenommeerde merken. Van levering van een uitgebreid assortiment standaard (losse) onderdelen tot reparatie en engineering van complete, geïntegreerde klimaatsystemen. Ook wanneer u op zoek bent naar een professionele distributeur van uw merk bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe kunnen wij u helpen?

Lees verder
 
 

Onze merken

 
Ebersp├Ącher

Ebersp├Ącher

Standverwarming

Clion-Marine

Clion-Marine

Marine airconditioning

Eberca Airco

Eberca Airco

Voertuig airconditioning

 

Nieuws en actualiteiten

 
7 oktober 2020 Vacature: Commercieel Technisch Mederwerker

Techno Center Noord BV zoekt een Commercieel Technisch Medewerker. Techno Center Noord is in Sneek en omgeving een vertrouwde partner voor klimaat- en energiesystemen. Onze systemen zijn toepasbaar in alles wat rijdt en vaart. Men kan bij ons terecht voor aanschaf, installatie, onderhoud, reparatie en maatwerk engineering. Zo werken wij met de producten van Eberspächer en Clion-Marine, maar ook producten als Kabola en Victron komen tijdens de werkzaamheden voorbij.  Ter versterking van ons team zoeken wij een gedreven Commercieel technisch medewerker. Functieomschrijving Als technisch medewerker ben je onderdeel van een klein en hecht team waarbij je behalve technische werkzaamheden ook alle andere voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijf uitvoert. De focus ligt op het uitbreiden van onze koeling activiteiten, waarvoor je binnen de organisatie het aanspreekpunt zal zijn. De functie behelst tevens: ·         Servicewerkzaamheden in de werkplaats of op locatie bij de klant ·         Het aannemen van reparaties en bestellingen en het verzorgen van de afhandeling daarvan. ·         Het opstellen van een werkplanning voor de werkplaats ·          De advisering aan klanten over de klimaatsystemen en elektrische systemen. ·         Het maken van offertes en het opnemen van installaties Functie-eisen Om deze functie te kunnen vervullen beschik je over de volgende vaardigheden: -          Technische opleiding op minimaal MBO niveau -          Ervaring met het werken met klimaat- en elektrische systemen is een pré -          Ervaring met aircosystemen en een STEK certificering is een pré -          Klantvriendelijk, flexibel en communicatief vaardig -          Commercieel en collegiaal ingesteld -          In het bezit van een rijbewijs -          Positieve instelling en weet van aanpakken. Wat bieden wij jou? Wij bieden een hele veelzijdige functie met veel uitdaging en afwisseling binnen een klein team. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden ontwikkeling van het bedrijf en onze medewerkers van belang en bieden daarom eveneens mogelijkheden tot (interne) training.

Lees verder
 
23 september 2020 Geweldig nieuws uit Cannes!

Waterdream California 52 wint World Yacht Trophies Laatste lancering wint grote prijs! Hoewel de late afzegging van de show een teleurstelling was, hebben veel meer mensen op en rond het water van Amsterdam deze baanbrekende weekender, die op maat gemaakt is voor het Nederlandse bedrijf Waterdream van Prins Bernhard van Oranje-Nassau, kunnen bewonderen. We kijken er nu naar uit om deze succesvolle samenwerking in de toekomst voort te zetten en feliciteren het ontwerpteam van Vripack met het tekenen van zo'n superstijlvol motorjacht.   U kunt hier alles lezen over de eerste California 52 en een aantal mooie foto's van de boot in actie zien. Dit is het tweede jaar op rij dat Van der Valk een prestigieuze prijs heeft gewonnen bij de World Yacht Trophies, in 2019 viel de BeachClub 600 al in de prijzen. Ook in deze boot is gewerkt met een Clion-Marine aircosysteem. Hoewel de tevredenheid van de Van der Valk klanten altijd de hoogste prioriteit voor de werf zal blijven, is een dergelijke erkenning door onze branchegenoten voor de kwaliteit en innovatie van het Van der Valk team natuurlijk zeer welkom. Hier is het Clion-Marine team het helemaal mee eens, vandaar dat wij trots zijn op onze bijdrage in dit mooie succesverhaal.     Klik op de afbeelding hieronder voor een toffe en korte video van de Waterdream Californië 52.

Lees verder
 
10 augustus 2020 Hittegolf! Waar zoekt u verkoeling?

We hebben officieel een hittegolf te pakken! We mogen hier namelijk van spreken als het kwik vijf dagen boven de 25 graden is waarvan minimaal drie dagen tropisch (boven de 30 graden). Kortom, warme dagen en nachten.

Lees verder
 
3 augustus 2020 Opleiding gericht op scheeps- en jachbouw!

Wat een mooie ontwikkelingen! ROC Friese Poort start in Emmeloord met een technische opleiding gericht op de scheeps- en jachtbouw.

Lees verder
 
29 juli 2020 Toch nog een festival dit seizoen?

Het lijkt er wel op! En waarschijnlijk zijn het de boten die uitkomst bieden. Er is door corona dan wel geen sprake van een festivalseizoen, maar het vaarseizoen is in volle gang. Sterker nog, het is nog nooit zo druk geweest op het water en de boten zijn bij veel aanbieders niet meer aan te slepen. Dit lijkt ook de oplossing om toch een festival te organiseren.

Lees verder