Comfortabele warmte voor uw auto en bedrijfswagen
Comfortabele warmte
voor uw auto en bedrijfswagen
Bekijk de Hydronic S3 icm de Easystart Web
 

Klimaatsystemen voor voer- & vaartuigen

Eberca is al meer dan twintig jaar specialist in mobiele klimaatoplossingen. Ons doel: maximaal comfort onderweg, gedurende elk jaargetijde. Wij leveren klimaatsystemen, waaronder verwarming- en airconditioningsystemen, van verschillende gerenommeerde merken. Van levering van een uitgebreid assortiment standaard (losse) onderdelen tot reparatie en engineering van complete, geïntegreerde klimaatsystemen. Ook wanneer u op zoek bent naar een professionele distributeur van uw merk bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe kunnen wij u helpen?

Lees verder
 
 

Onze merken

 
Eberspächer

Eberspächer

Standverwarming

Clion-Marine

Clion-Marine

Marine airconditioning

Eberspächer Airco

Eberspächer Airco

Voertuig airconditioning

 

Nieuws en actualiteiten

 
28 juni 2018 Nieuw blogbericht

Zomerse temperaturen beïnvloeden de concentratie van beroepschauffeurs. Ontdek hoe en waarom een standairco de oplossing is in ons nieuwe blogbericht.

Lees verder
 
19 juni 2018 Cooltronic standairco

Een Eberspächer Cooltronic is niet alleen erg aangenaam voor de chauffeur maar bespaart ook nog geld en reduceert de CO² uitstoot. 

Lees verder
 
31 mei 2018 Nieuw blogbericht

We hebben een nieuw blogbericht geplaatst  met daarin alle mogelijke manieren om warm te blijven aan boord.  6 manieren om warm te blijven aan boord

Lees verder
 
19 april 2018 Eberspächer airconditioning

Met dit zomerse weer lopen de temperaturen in voertuigen flink op en is het al snel te warm, zeker als het voertuig stil staat.

Lees verder
 
6 april 2018 Fresh Air units

 Clion-Marine levert nu ook complete "Fresh Air" systemen.

Lees verder