Actueel

 
 
2 februari 2022 Vacature Eberca België!

 Vacature: Technisch/Commercieel Medewerker Binnendienst

38 uur p/w, fulltime

Onze organisatie

Eberca BV is een dynamisch, familiaal bedrijf actief in de Automotive en Maritieme sector. We leveren en monteren diverse verwarmings-, airconditionings- en stroomvoorzieningssystemen voor onder meer personenauto’s, laadruimten, bedrijfsvoertuigen, motorhomes en de (plezier-)vaart. U kan bij ons terecht voor het uitgebreide assortiment onderdelen, voor reparatie, onderhoud en engineering van complete, geïntegreerde klimaatsystemen. Eberca BV is een Benelux georiënteerde groep met export relaties, waarvoor we in onze Belgische vestiging te Leuven opzoek zijn naar een nieuwe collega. Om onze stabiele groei en hoogwaardige service naar onze klanten te blijven garanderen, zijn we op zoek naar een gedreven en klantvriendelijke nieuwe collega.

Als technisch commercieel medewerker wordt je de spil van onze binnendienst. Zo ben je niet alleen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in ons kantoor te Leuven. Je staat ook nog eens nauw in contact met onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de goede werking in ons magazijn, een administratief takenpakket en ondersteun je onze accountmanagers. Door het uitgebreide takenpakket is dit een zeer gevarieerde en uitdagende functie.

Jouw functie

 • Klantcontact zowel telefonisch, via mails als in de winkel
 • Verwerken van verkooporders van A tot Z
 • Ondersteunen van de directie en accountmanagers
 • Logistieke en magazijnwerkzaamheden
 • Algemeen administratief takenpakket, zoals o.a. mails beheren, betalingen opvolgen, klachten behandelen

 

Jouw kwaliteiten

 • Je bent leergierig, praktisch en commercieel ingesteld
 • Je hebt een proactieve en doortastende houding
 • Je hebt werk- en denkvermogen op Bachelor niveau
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, hebt een goede beheersing van het Frans en Engels, kennis van Duits is een pluspunt
 • Je bent klantvriendelijk
 • Je hebt ervaring met ERP programma’s  (Unit4 Wholesale is een pre)
 • Je hebt de vaardigheid snel te kunnen schakelen tussen diverse taken/ werkzaamheden
 • Je hebt cijfermatig en commercieel inzicht
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Je hebt interesse in de automotive en maritieme sector

 

Ons aanbod

 • Een leuke, uitdagende fulltime job
 • Tegenover jouw fantastische inzet staat een mooi verloningspakket en een contract voor onbepaalde duur na een geslaagde inwerkperiode
 • Je komt terecht in een interessante en afwisselende werkomgeving met een zeer brede klantenkring in de Automotive en Maritieme sector
 • Je krijgt een warme werkplek bij een oersterk familiebedrijf met een goede teamsfeer
 • Een zeer gevarieerd takenpakket met doorgroeimogelijkheden
 • We bieden je interne en indien wenselijk externe opleidingsmogelijkheden

 

Solliciteer

Interesse in deze functie? Stuur dan uw CV en motivatie naar KarinvanAlphen@eberca.nl.

 
3 augustus 2021 Vacature: Financieel Administratief medewerker (24-28 uur)

 

De organisatie

Eberca BV is fabrikant en (wereldwijd) leverancier van de Clion-Marine scheepsairconditioning systemen. Daarnaast is Eberca BV ook sinds haar oprichting in 1994 importeur voor de Benelux van Eberspächer, 's-werelds grootste fabrikant van motor onafhankelijke verwarmingen voor vaar- en voertuigen.

lees verder
 
20 juli 2021 Techno Center Noord 12,5 jaar in Sneek!

Donderdag 8 juli vierde Techno Center Noord BV het 12,5 jarig bestaan in Sneek. 

In 2008 werd dit bedrijf opgericht aan de Bellstraat 4. Met deze fantastische mijlpaal is eveneens onze Roelof 12,5 jaar in dienst!

lees verder
 
23 september 2020 Geweldig nieuws uit Cannes!

Waterdream California 52 wint World Yacht Trophies

Laatste lancering wint grote prijs! Hoewel de late afzegging van de show een teleurstelling was, hebben veel meer mensen op en rond het water van Amsterdam deze baanbrekende weekender, die op maat gemaakt is voor het Nederlandse bedrijf Waterdream van Prins Bernhard van Oranje-Nassau, kunnen bewonderen. We kijken er nu naar uit om deze succesvolle samenwerking in de toekomst voort te zetten en feliciteren het ontwerpteam van Vripack met het tekenen van zo'n superstijlvol motorjacht.
lees verder
 
10 augustus 2020 Hittegolf! Waar zoekt u verkoeling?

We hebben officieel een hittegolf te pakken! We mogen hier namelijk van spreken als het kwik vijf dagen boven de 25 graden is waarvan minimaal drie dagen tropisch (boven de 30 graden). Kortom, warme dagen en nachten.

lees verder
 
3 augustus 2020 Opleiding gericht op scheeps- en jachbouw!

Wat een mooie ontwikkelingen! ROC Friese Poort start in Emmeloord met een technische opleiding gericht op de scheeps- en jachtbouw.

lees verder
 
29 juli 2020 Toch nog een festival dit seizoen?

Het lijkt er wel op! En waarschijnlijk zijn het de boten die uitkomst bieden. Er is door corona dan wel geen sprake van een festivalseizoen, maar het vaarseizoen is in volle gang. Sterker nog, het is nog nooit zo druk geweest op het water en de boten zijn bij veel aanbieders niet meer aan te slepen. Dit lijkt ook de oplossing om toch een festival te organiseren.

lees verder
 
24 juli 2020 Hamburg by boat

Door COVID-19 mogen we deze zomer toch minimaal een beetje apart noemen. Vakantieplannen worden geschrapt of rigoreus aangepast. Zoekt u het door alle perikelen liever iets dichterbij huis in eigen land of in een van onze buurlanden? Wij zijn geen reisbureau geworden, maar we hebben wel een goede tip voor een leuk tripje.

lees verder
 
10 juli 2020 Vijf E-veerboten voor Arriva Denemarken

De Damen Shipyards Group heeft vijf van zijn 2306 E3 elektrische veerboten geleverd aan Arriva Denemarken in Kopenhagen, waar het bedrijf de schepen exploiteert in naam van het Deense openbaar vervoerbedrijf Movia. De schepen zijn gebaseerd op wat Damen zijn 'E3-filosofie' noemt - milieuvriendelijk, efficiënt in gebruik en economisch levensvatbaar. 

lees verder
 
9 juli 2020 Gekoeld transport

 Flexibele oplossingen voor gekoeld tranpsort. 

Een levensreddend medicijn, een catering voor de bruiloft of een lang internationaal transport naar Spanje. In alle situaties is het een ramp als het product niet in de gewenste of vereiste condities op plaats van bestemming komt.

lees verder