Nieuws en actualiteit

 
16 februari 2023 Eberca Groep en MG Energy systems

Met trots en enthousiasme willen wij u hierbij mededelen dat Eberca Groep per 1 maart 2023 officieel dealer is van MG Energy Systems. Wij zullen vanuit onze dealers Techno Center Noord (TCN), Techno Comfort Cromstrijen (TCC) en Eberca België zorgdragen voor de verkoop, service en support in heel Nederland en België.

 

 

Naast onze jarenlange ervaring in stroomsystemen hebben wij ook specifieke scholing gevolgd van MG Energy Systems waarmee onze kennis van deze producten helemaal up-to-date is. Met de MG systemen zijn wij nu ook in staat om de stijgende vraag naar systeemspanningen boven de 48 Volt in te vullen.

Wat kunnen wij met MG Energy Systems precies leveren?

Maritiem

Energie Storage Systems (ESS) voor hybride en elektrisch aangedreven systemen, hotel load en dagelijks gebruik. Oplossingen voor kleine schepen tot en met hoogwaardige installaties voor superjachten. Met de optie voor redundante systemen.

Off-grid & Solar

Hoogwaardige batterijen voor off, on- en smart-grid installaties. Normaal gebruikt voor ESS en peakshaving applicaties in combinatie met zonne- en windenergie.

Industrieel

Industriële energie opslag systemen voor een breed scala aan applicaties. Variërend van peakshaving en UPS systemen tot intern transprot en mobiele stroomsystemen.

Mobiel

Robuuste en compacte batterij systemen geschikt voor autonome voertuigen, tv-wagens, bedrijfswagens en nog veel meer.

Bent u op zoek naar een compleet passend stroomsysteem? Wij adviseren u graag over het MG stroomsysteem voor uw toepassing!

Kom bij ons langs in de showroom of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Eberca B.V.
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

+31 (0)186-621955

info@eberca.nl